Pixels bouwt een functionele, moderne website, die je diensten en producten op de juiste manier online weergeeft. Je kunt zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen aanpassen. Op basis van een afgesproken uurtarief kan ik in overleg alle afbeeldingen, teksten en verder onderhoud verzorgen.
Naast webdesign ben ik ook veel bezig met design. Samenstellen of opwaarderen van je foto of omzetten naar een vectorbestand om te gebruiken voor digitale print levert geen problemen op.

Website update
Je hebt al een website, maar bent ontevreden? Pixels helpt bij het optimaliseren van de website. Vergelijk de kosten van de huidige hosting, regelmatig zijn de verschillen zo groot dat het verhuizen van website en de kosten voor optimalisatie van de website door Pixels binnen 1 jaar zijn terug verdient.

Webwinkel / webshop
Producten of diensten online verkopen? Pixels helpt bij het opzetten van een eenvoudige of uitgebreide webshop! Koppeling met facebook of marktplaats, betalingssysteem met o.a. Ideal, productpromotie en zoekmachine optimalisatie, standaard onderdelen in een Pixels webwinkel.

Luchtkasteel of werkelijkheid? Pixels belooft geen gouden bergen. Heb je bepaalde ideeën voor een website maar geen tijd of knowhow om dit te realiseren? Pixels denkt mee en maakt direct een voorbeeld van je wensen en gedachten. Via mail en whatsapp kan het ontwerp direct aangepast worden.

Voorbeelden van websites

De website heeft regelmatig updates en een volledig overzicht van alle behandelingen en de gebruikte producten. De vernieuwde versie biedt mogelijkheden van aankoop en online betaling van Yonka producten, cadeaubonnen en de productlijn van Samenwerkende Pedicures.

In ieder geval maandelijks terugkerend, de nieuwsbrief van Bianca di Lollo. Op de website kun je je rechtstreeks inschrijven voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Deze mail is gekoppeld aan mailchimp, klanten kunnen hun inschrijving zelf aanpassen of verwijderen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon op de website kijken wanneer je wil.

Geen nieuwe website, maar een volledig aangepaste website. Regelmatig wordt deze website geoptimaliseerd en voorzien van nieuwe content.

AGemCalledAthens is de website van Marleen, je Nederlandstalige gids in Griekenland. Veel foto’s in diverse gallerijen. Alle foto’s zijn eigen werk en geven een mooi overzicht van Athene en omgeving.
Facebook en Tripadvisor zijn geïntegreerd in de website. Alles overzichtelijk ingedeeld en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Een mooie website voor een prachtige vakantie.

www.agemcalledathens.nl  of  www.agemcalledathens.com

Actief in en rond Athene, en op Facebook ook te zien op de website.

WEGDESIGN

SUBLIMATIE

Kies je WEBSITE

Vraag direct een offerte aan voor je nieuwe of aangepaste website.

×