Pixels: Webdesign op maat

Webdesign Doetinchem voor bedrijven, kleine zelfstandigen en particulieren. Ondernemers die bij het online presenteren van hun diensten, gedachten of producten gebruik willen maken van een functionele, up-to-date en goed zelf aan te passen of te onderhouden website.
Gekoppeld met Social Media (dus niet alleen een linkje), goed vindbaar, veilig en … van jou. Jij bent de eigenaar en beschikt over alle gegevens om de website volledig zelf te beheren.

Webdesign Doetinchem

Pixels bouwt een functionele, moderne website, die je diensten en producten op de juiste manier online weergeeft. Je kunt zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen aanpassen. Op basis van een afgesproken uurtarief kan ik in overleg alle afbeeldingen, teksten en verder onderhoud verzorgen.
Naast webdesign ben ik ook veel bezig met design. Samenstellen of opwaarderen van je foto of omzetten naar een vectorbestand om te gebruiken voor digitale print levert geen problemen op.

Eenvoudige webshop

Producten of diensten online verkopen? Pixels helpt bij het opzetten van een eenvoudige of uitgebreide webshop! Koppeling met facebook, betalingssysteem met o.a. Ideal, productpromotie en zoekmachine optimalisatie, standaard onderdelen in een Pixels webwinkel.
Bekijk de voorwaarden om je webshop te starten.

Je wensen online?

Luchtkasteel of werkelijkheid? Pixels belooft geen gouden bergen. Heb je bepaalde ideeën voor een website maar geen tijd of knowhow om dit te realiseren? Pixels denkt mee en maakt direct een voorbeeld van je wensen en gedachten. Via whatsapp kan het ontwerp direct aangepast worden.

Website update

Je hebt al een website, maar bent ontevreden? Pixels helpt bij het optimaliseren van de website. Vergelijk de kosten van de huidige hosting, regelmatig zijn de verschillen zo groot dat het verhuizen van website en de kosten voor optimalisatie van de website door Pixels binnen 1 jaar zijn terug verdient.

Verouderde website

Al een website, maar deze is niet meer van deze tijd? Pixels webdesign Doetinchem helpt graag! Het ombouwen van een verouderde website is meestal snel te realiseren. De teksten, gegevens en afbeeldingen zijn er tenslotte al, deze worden geoptimaliseerd en de website staat binnen no time in een nieuw, fris en technisch kloppende versie online, met de mogelijkheid om alles zelf verder aan te passen.

Onderhoud en aanpassen.

Zelf onderhouden of laten doen? Kom je er even niet uit, wil je nieuwe mogelijkheden in je website hebben of heb je gewoon de tijd en/of zin niet om je website te onderhouden? Pixels hanteert een standaard tarief op basis van tijd. In overleg of aan het eind van een afgesproken periode wordt de totale tijd bij elkaar opgeteld en ontvang je een factuur.

WooCommerce webshop

Met een WooCommerce webshop heb je eigenlijk meteen een super uitgebreide internetwinkel. Na het installeren van WooCommerce kun je meteen starten met:

  • het verkopen van fysieke producten
  • afrekenen via PayPal , iDeal
  • eenvoudig je voorraad bijhouden
  • kortingsacties organiseren
  • Facebook Shop koppelen
  • automatisch Facturering
pixels webdesign doetinchem

Andere voordelen van WooCommerce zijn
· het is gratis en zeer uitgebreid
· altijd up-to-date en beveiligd
· gemakkelijk uit te breiden met plugins
· Je kunt de producten ook op je facebookpagina plaatsen

Webhosting pakket Keurig Online
vanaf 1 Euro per maand.
Pakket M ( € 2,- per maand) voldoet voor een ruime webwinkel.
Pakket L € 3,- per maand) heeft onbeperkt dataverkeer.

Vergelijk dit met wat je nu kwijt bent en ontdek het verschil!